Testen en reviews van aanhangwagens en aanverwante zaken

Als u op zoekt bent naar een aanhangwagen kunt u misschien overweldigd raken door het grote aanbod. Welk aanhangwagenmerk is het beste? Welke aanhangwagen biedt de meeste waar voor zijn geld? Allemaal vragen waar u haast vanzelfsprekend een antwoord op wilt hebben voordat u een aanhangwagen kopen gaat.

Hieronder vindt u een overzicht naar de artikelen waarin wij verschillende types aanhangwagen met elkaar vergelijken. Wij geven daarin ook aan wat volgens ons een voordelige keuze is, en welke als de beste aanhangwagen uit de vergelijking komt.

Wat is de beste autoambulance?

De autoambulance is een aanhangwagen aangepast voor het vervoer van auto’s. Er bestaan echter vele soorten en uitvoeringen van de autoambulance, maar welke is nu de beste? Wij zetten de voor- en nadelen van verschillende autoambulances op een rij.
Humbaur driezijdige kipper met gekiepte laadbak vol zand

Wat is de beste kipper aanhangwagen?

De kipper aanhangwagen is, vanwege de kiepbare laadbak, ideaal voor het vervoer van stortgoed. Wij zochten uit welke kipper het beste geschikt is voor de verschillende doeleinden.
Rechter achterzijde van een aanhanger die is voorzien van LED verlichting

LED verlichting, of gewone verlichting op uw aanhangwagen?

LED verlichting is nog steeds niet standaard op aanhangwagens. U kunt uw aanhangwagen echter wel van LED verlichting voorzien. Wij vertellen graag wat de voor-, maar ook wat de nadelen, zijn.

Het beste disselslot voor een aanhanger

Een goed disselslot kan voorkomen dat uw aanhangwagen op een dag zonder uw goedkeuring of medeweten wordt meegenomen. Maar wat is nu het beste disselslot voor uw aanhangwagen?
Uitklappen van een kantelbare aanhanger steunpoot

Wat zijn de beste aanhanger steunpoten?

Om te voorkomen dan een aanhanger achterover kantelt kan deze worden voorzien van aanhanger steunpoten. Maar welke steunpoten zijn nu eigenlijk het beste voor uw aanhanger?

Wat is de beste spanband?

U kunt overal spanbanden kopen, maar hoe weet u nu welke de beste spanband is? Hier leest u welke spanband het meest geschikt is voor een specifieke toepassing.
Personenauto met een kleine aanhanger

Wat is de beste kleine aanhanger?

Bent u op zoek naar een klein compact aanhangwagentje? Wij hebben enkele aanhangwagens onderzocht en hier kunt u lezen welke volgens ons de beste kleine aanhangwagen is.
Een gebruikte plateauwagen met aluminium borden

De beste tweedehands aanhangwagen vinden

Wij hebben de belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet om op te letten als u een gebruikte aanhangwagen kopen wilt.
motortrailer met motor

Wat is de beste motortrailer?

Wilt u een motortrailer kopen, maar weet u niet welke uitvoering de beste is? Wij zetten de verschillende motortrailers op een rijtje met elk hun specifieke voor- en nadelen.
Een plateauwagen wordt door een vorkheftruck via de zijkant beladen met een pak houten balken

Wat is de beste plateau aanhangwagen?

Wij hebben voor u een overzicht opgesteld waarin we diverse plateau aanhangwagens beoordelen op prijs, kwaliteit en functionaliteit. Wij kiezen daarbij op elk gebied de beste uit.